Skip to main content

Nagerechten

Dinerkaart

Naast onderstaand a la carte menu hanteren we ook nog een steeds wisselend 3 gangen seizoens keuze menu, zie helemaal onderaan deze pagina... met bij elke gang keuze uit drie gerechten. Ook ideaal voor groepen! 39,50

PRE STARTERS om te delen

BROODPLANK MET DIPS – VEGA (8,50)
vers gebakken broodjes met 3 dips

KNOFLOOK GAMBA’S (13,50)
gamba’s in een krokant jasje, met aioli en chili dip, zeven stuks

GYOZA’S (8,50)
gefrituurd, gevuld met kip en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks

GYOZA’S – VEGA (8,50)
gefrituurd, met vegetarische vulling en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks

PATA NEGRA (15,50)
80 gram van de allerlekkerste Spaanse Iberico ham, vers gesneden

Voorgerechten

CARPACCIO (14,50)
flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitjes en pesto of truffelmayo

BUIKSPEK (14,00)                                                                             

zoetzure venkel, frisee, soja parels, teriyaki lak

GEROOKTE EENDENBORST (15,00)                                                       

rode uien compote, rode kool, vijgen en gepofte kastanje

TARTAAR VAN ZALM (15,50)
avocado, mango, ponzu dressing, yuzu, frisee, sesam en rode curry kroepoek

GEGRILDE COQUILLE (16,50)
puree van aardpeer, pata negra krokant, schuim van witte wijn

TRUFFEL RISOTTO KROKET- VEGA (13,50)
huisgemaakte kroketjes, beuzkenzwam, truffel olie, parmezaan, gepofte cherry tomaat, walnoot

TOMATENSOEP (8,50)
het vertrouwde ‘Jeronimus’ recept, met kip

CHEF’S SOEP (8,50)
vers bereid, telkens iets anders en meestal vegetarisch

Salades

SALADE CARPACCIO (16,50)
met flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitten, pesto of truffelmayonaise

SALADE ZALM (17,50)
met gerookte zalm, dille creme, ei crumble en kruidenolie

SALADE GEITENKAAS (16,50)
met gegratineerde geitenkaas, quinoa, walnoten, honing en zongedroogde tomaatjes

SALADE KIP (15,50)
met gemarineerde en gebakken kippendij, spekjes, pestomayonaise, parmezaan en croutons

Hoofdgerechten

SPARERIBS (23,50)
onze lekkere malse ribs met twee koude sausjes, frites en salade

KIPSATÉ (20,50)
gemarineerde malse kippendijfilet met onze satesaus, atjar, kroepoek en frites

COQ AU BIERRE (22,50)
kipstoofpotje gegaard in bier met spekjes en seizoensgroenten, met brood

BEEF TERIYAKI (25,50)
mals gebakken biefstukpuntjes, afgeblust met teriyaki, met seizoensgroenten en frites

HANGING TENDER (28,50)
runderlende, rondom dichtgeschroeid, met bier jus, geserveerd in een sizzling pan, met gebakken paddenstoelen en frites

BLACK ANGUS STEAK 300 GRAM (35,50)
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites

1/2 BLACK ANGUS STEAK (27,50)
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites

TOURNEDOS VAN DE GRILL (30,50)
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites

DUO VAN WILD (29,50)
wild zwijn sukade, hertenbiefstuk, pompoen puree, seizoensgroenten, stoofpeer, rode wijn saus, met frites

KABELJAUW HAAS (28,50)
met een kruidenkorst, witte wijn/saffraan saus, seizoensgroenten, aardappelmousseline, kruidenolie, met frites

ZEEBAARS (26,50)
beurre blanc met citroen, gegrilde groenten, met frites

PORTOBELLO – VEGA (23,50)
uit de oven met geitenkaas, paddenstoelen ragout, seizoensgroenten, stoofpeer schuim van beukenzwam en met frites

POT PIE – VEGA (22,50)
pompoen ragout, doperwten, bospeen, seizoensgroenten, bladerdeeg korst, met frites

CRISPY CHICKEN BURGER (19,50)
homemade crispy chicken op een brioche, met honing mosterd, cole slaw en sla en tomaat, natuurlijk met frites

Nagerechten

BOSSCHE BOL DESSERT (8,50)
een halve Bossche bol met een bolletje vanille ijs

SPECULAAS CHEESECAKE (9,50)
amaren kersen, toffee, witte chocolade en kaneel crumble

APPLE CRUMBLE (9,50)
warm uit de oven, banketbakkersroom, kaneel crumble, vanille ijs

KAASPLANK VAN DE BOSSCHE MARKT (14,50)
5 soorten kaas, met kletzenbrood en appelstroop

SEIZOENSMENU

VOORgerechten

CARPACCIO TRADITIONEEL
dungesneden ossenhaas, met parmezaan, pijnboompitten, en naar keuze pesto of truffel mayonaise

KNOLSELDERIJ SOEP – VEGA
romig, met garnituur van krokant gebakken salie en hazelnoot. eventueel met bacon voor de liefhebber

TARTAAR VAN ZALM
avocado, mango, yuzu, pozu dressing, frisee sla, sesam en rode curry kroepoek

HOOFDgerechten

WILD ZWIJN SUKADE
pompoen puree, wildjus, seizoensgroenten, stoofpeer en frites

ZEEBAARS
beurre blanc met citroen, gegrilde groenten, met frites

PORTOBELLO UIT DE OVEN – VEGA
met geitenkaas, bospaddenstoelen ragout, stoofpeer, seizoensgroenten, schuim van beukenzwam en met frites

NAgerechten

APPLE CRUMBLE
warm uit de oven, banketbakkersroom, kaneel crumble en vanille ijs

BOSSCHE BOL DESSERT
halve Bossche bol met bolletje vanille ijs

SCROPPINO
citroen ijs, wodka en prosecco